Touwwerk

Touwwerk is onze specialiteit. Met een gemiddelde voorraad van 130 verschillende lijnen van de rol en zeer korte levertijden op lijnen die we niet op voorraad hebben kunnen we iedere boot van 20 tot 200 voet uitrusten met lopend want van topkwaliteit.

Uiteraard worden alle lijnen door ons in huis voorzien van de juiste afwerking. Wij zijn thuis in alle splitsen, van Dyneema tot staaldraad, van 3-strengs polyester tot PBO anti-torsielijn.

Gleistein Premium partner

TUNED is Gleistein Ropes Premium Partner en levert het complete assortiment van deze vooraanstaande Duitse touwslager.

Door de rechtstreekse contacten met Gleistein zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben we diverse eigen ideeën laten implementeren in het Gleistein leveringsprogramma, waaronder de high tech polyester/Kevlar covers in diverse maten en een polyester lijn met de constructie van Dyna-One, zeer geschikt voor het splitsen van lazy-jack systemen.

Door de open dialoog profiteert zowel TUNED als Gleistein Ropes optimaal van deze samenwerking.

Naast Gleistein werken we tevens met Gottifredi Mafioli en met Liros. Deze fabrikanten vullen waar nodig het assortiment van Gleistein aan en door met meerdere goede aanbieders te werken zijn we gegarandeerd van snelle en goede levering.

Is de TUNED kwaliteit hierdoor duur? Juist niet. Door de grote doorloopsnelheid kunnen we een scherpe inkoopprijs bewerkstelligen, hierdoor zullen de meterprijzen van ons touwwerk veelal lager liggen dan bij de gemiddelde watersport winkel. En dit combineren we met een kwaliteit die in de meeste watersportzaken niet verkrijgbaar is!