Seldén regional center

 

TUNED heeft als Seldén Regional Center alle expertise in huis voor onderhoud, reparatie, aanpassingen en vervanging van alle typen Seldén masten en toebehoren.

We hebben een grote voorraad aan reserve onderdelen in huis en kunnen de meeste overige zaken binnen 48 uur leveren.

Door onze ervaring op het gebied van elektrische en hydraulische installaties kunnen we alle verschillende handbediende en automatische Seldén zeilsystemen installeren, repareren en onderhouden.mast_180

Zodra het moeilijk wordt begint voor ons de uitdaging: we houden ons veelal bezig met custom Seldén projecten en hebben intussen vele carbon en aluminium Seldén tuigages afgeleverd, variërend van 20 tot 70 voet.

Als Seldén Regional Center leveren we tevens naar diverse collega tuigers en jachtwerven in de regio en assisteren we ze met onze kennis en ervaring.

Om deze kennis op peil te houden bezoeken we met enige regelmaat de Seldén productie faciliteiten in Brouwershaven, Göteborg (Zweden) en Gosport (UK, carbon productie). Zo blijven we op de hoogte van de laatste product ontwikkelingen en productie methodes.

 

Als klant kunt u met alle Seldén gerelateerde vragen bij ons terecht. Doordat Seldén alle artikelen voorziet van een nummer is de communicatie vaak eenvoudig en worden misverstanden voorkomen. Daarnaast is iedere mast vanaf medio jaren ’90 voorzien van een uniek identificatie nummer, ingegraveerd in het mastprofiel net boven de voet. Aan de hand van dit nummer kunnen we de volledige informatie van uw tuigage achterhalen en u zo nog sneller en beter van dienst zijn.

selden_283

 

Uiteraard leveren we tevens alle standaard Seldén producten:

  • Rodkick giekophouders
  • Furlex rolreefsystemen
  • Seldén aluminium spannerbeschermers
  • Seldén snelspanners
  • Seldén blokken en deck hardware
  • Seldén lieren

 

Bekijk hier de online Seldén catalogus.

Download hier alle Seldén catalogi, handleidingen en spare parts lijsten.

Vul hier het gewenste artikelnummer in en vraag bij ons de prijs en beschikbaarheid op.