Service gebied

TUNED Rigs & Ropes werkt vanuit door geheel Nederland. Door een goede samenwerking met diverse werven en jachthavens in de omgeving is het mogelijk om tuigwerk te combineren met meerdere werkzaamheden en een eventuele winterstalling.

Wij kunnen in iedere haven in Nederland werkzaamheden voor u uitvoeren. Informeer naar de eventuele voorrijkosten en bepaal of het de moeite waard is om met het schip naar Enkhuizen te komen. 

enkhuizen_1255

Ligt uw schip niet in de directe regio maar wilt u toch van onze service gebruik maken, dan kan er gekeken worden naar een goede oplossing en de daaraan verbonden kosten. Door de elecontacten door heel Nederland kan een noodreparatie vaak plaatselijk door een collega opgelost worden. Desgewenst komen we zelf op locatie of varen we het schip naar Enkhuizen voor grote werkzaamheden.

nederland

Op verzoek tuigen we wereldwijd. Wij kunnen uw jacht na transport of na oplevering overal weer volledig zeilklaar maken. Het is mogelijk reparaties uit te voeren of complete tuigages te leveren en te monteren op elke gewenste locatie.

earth

Informeer naar de mogelijkheden en de kosten.

Vertrouwde kwaliteit kan vooral op verre locaties veel waard zijn!